Kampanje

Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Eclipse Cross nå fra 352 000,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Eclipse Cross

En fryd å kjøre og en fryd for øyet

Be om prøvekjøring

5 GODE GRUNNER

 1. Sportslig og prisvinnende design
 2. Overlegent S-AWC firehjulstrekksystem
 3. Fullspekket med utstyr
 4. Komfortable løsninger
 5. Kraftig turbomotor

Prisvinner

 • Vinner av pris for godt design av japansk designinstitutt (Japan Institute of Design Promotion). Juryen la blant annet vekt på en distinktiv kileform i front, detaljer innen linjeføring langs sidene, en slående profil med korte overheng foran og bak.
 • Vinner av "GOOD DESIGN". Prisen er den eldste og mest prestisjefylte globale prisen for utmerket design og designinnovasjon. Prisen er organisert av The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, og hensikten er å skape oppmerksomhet rundt samtidsdesign og for å ære både produkter og industriledere i design og produksjon.

Sportslig og stilig design

Med et fremtidsrettet design er Eclipse Cross her for å bli tatt på alvor. Fra fronten med sitt elegant og beskyttende Dynamic Shield til den unike bakenden gir Eclipse Cross deg et egenartet inntrykk med sitt sporty design.

Menneskelig tilkobling

I førersetet har du tilgang et lettlest Head-up Display* og en trykkfølsom Touch-flate* i midtkonsollen for enkel navigasjon av Smartphone Link Display Audio-systemet* (SDA). Du får detaljert og lettlest informasjon i sanntid som skaper en ny måte å kjøre på.

*Avhenger av utstyrsnivå

En bil for alle kjøreforhold

Takket være det avanserte S-AWC (Super All Wheel Control) systemet vil du alltid nå dine destinasjoner. S-AWC fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold.

1.5L direkte innsprøytet turboladet bensinmotor

En 1.5 liters motor gir deg øyeblikkelig akselerasjon når du ønsker det. Eclipse Cross har en 8-trinns CVT girkasse. Det avanserte CVT-systemet støtter jevn, kraftig akselerasjon og fremragende drivstoffeffektivitet. Følelsen av å skifte gir har aldri vært så tilfredsstillende.

Nyhet med utrolig teknologi

Eclipse Cross kommer med flere flotte og spennende funksjoner. En av mange er Head Up Display*. Head-up displayet øker sikkerheten fordi fører får presentert data fra aktive sikkerhetssystemer og annen nødvendig informasjon med mindre bevegelser av øyet. Du kan justere bildenes lysstyrke og skjermhøyde for å passe dine preferanser.

*Avhenger av utstyrsnivå

Komfort

Eclipse Cross har ikke bare et stilrent ytre design. Tøffheten og sansen for detaljer er tatt med inn i kupeen også. Du skal ikke føle du mangler noe når du kjører Eclipse Cross. Begge forsetene og to bakseter er utstyrt med setevarmere*. Varmen er lokalisert i pute og ryggen på nevnte seter. Denne funksjonen kan enkelt aktiveres med lett tilgjengelige brytere.

*Avhenger av utstyrsnivå

Fantastiske ytelser

Eclipse Cross leveres med et elektronisk kontrollert system - Super All-Wheel Control (S-AWC) - for firehjulsdrift. Systemet mater moment til hjulene etter kjøresituasjon og kjøreforhold for optimal chassiskontroll, sikkerhet og kjøreglede. System inkluderer Active Yaw Control (AYC) - krengningskontroll på norsk. Hjulopphengene er tilpasset den økte stivheten i chassiset for presise kjøreegenskaper og ekstra høy stabilitet.

Med systemer som dette vil du aldri ha problemer med å komme deg fram og vil nå dine destinasjoner uansett underlag eller kjøreforhold.

Automatisk fjernlys (AHB)

For å øke sikkerheten og komforten ved å kjøre i mørket, vil fjernlysene automatisk slå seg av når kjøretøy oppdages på veien foran, og slå seg på igjen slik at du ikke trenger å flytte hendene fra rattet for å operere lysene manuelt.

Merk: Dette systemet aktiveres ved ca. 40 km/t eller mer, og deaktiveres under lavere hastighet. Vennligst se instruksjonsboken for ytterligere informasjon.

Størrelse

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer i spesifikasjoner.

Bakkeklaring dersom bilen er ulastet er 183 millimeter.

Drivstofforbruk (NEDC), blandet kjøring: 6,6-7,0 l/100km

CO2 utslipp (NEDC), blandet kjøring: 151-159 g/km

Tilhengervekt med brems: 1600 kg

Maks. taklast: 50 kg

Totalvekt: 2050-2150 kg

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer

 • Aktiv stabilitetskontroll
 • Teleskopratt
 • Automatisk klimaanlegg
 • Ryggekamera
 • LED kjørelys

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Intense)

 • Panorama soltak
 • Head-Up display (HUD)
 • Frontvindu, elektrisk oppvarmbart (hele vinduet)
 • Ratt, elektrisk oppvarmbart, multifunksjon
 • Setevarmer i bakseter

Brosjyrer

Eclipse Cross

Brosjyre

Les brosjyre

Bilde av Harald Jorde

Hei, lurer du på noe om Eclipse Cross?

Ring meg gjerne direkte på +47 90096241 eller send meg en e-post på harald@bilplaneten.no

Harald Jorde
Daglig leder/selger