Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

i-MiEV nå fra 161 100,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

i-MiEV

Mye el-bil for pengene

Be om prøvekjøring

5 gode grunner

  1. Spar miljø og lommebok
  2. Smartphone-kompatibel
  3. DAB+ og Bluetooth handsfree
  4. Fjernstyrt oppvarming
  5. Hurtiglading

Spar penger, spar miljøet

Kjør 100% elektrisk, kutt CO2 utslippene og slipp turene til bensinstasjonen . i-MiEV sin grønne profil byr på ren kjøreglede og har en positiv effekt på både miljøet og lommeboken din.

2-veis ladesystem

Utstyrt både med en tilkobling for normal lading (fulladet, 8 timer fra stikkontakt) og en tilkobling for hurtiglading (80% ladet, 30 minutter ved hurtigladestasjoner), går lading av i-MiEV som en lek. (Ladetid kan variere avhengig av utetemperatur)

Nå med MGN (Mitsubishi Global Navigation)

MGN-systemet er tilgjengelig med 6,5" WVGA (800x400) LCD og DVD-kort. Gjennom store effektive berøringsskjerm-knapper tilbyr MGN en bred variasjon av smarttelefon-tilkoblingsløsninger og navigasjons kartdata for land over hele Europa.

Kraftig og smidig

Den nye og kraftigere motoren kombinerer høy effektivitet med en overraskende sterk lineær akselerasjon, mens bakhjulsdriften øker bilens kjøreegenskaper. Når i-MiEV er fulladet har den en kjørelengde på opptil 160 km (NEDC) – perfekt for pendling og ærender rundt i byen.

Sjarmerende og stabil

i-MiEV måler kun 3475 mm fra ende til ende, noe som gjør at den har en perfekt størrelse for bykjøring. Kort overheng foran og bak er med på å forsterke det fremtidsrettede utseende. 15’’ felger og en akselavstand på 2550 mm sørger for økt balanse og stabilitet.

Romslig interiør

Takket være det buede taket og den lange akselavstanden kan fire voksne sitte komfortabelt i en i-MiEV. Selv med tre passasjerer har du 235 liter lasteplass tilgjengelig. Med begge baksetene lagt ned har du hele 860 liter lasteplass.

Dropp motorstøy

Ikke bry deg om å sammenlikne i-MiEVs elektriske motor med en bensinmotor. Motoren er rolig og stillegående selv under akselerasjon og produserer overhodet ingen vibrasjoner når bilen står stille. Samtidig sørger den faste girutvekslingen for komfortable akselereringer, noe du og passasjerene vil sette pris på.

MiEV fjernstyringssystem

Med MiEV fjernstyringssystem kan den fjernstyrte klimakontrollen* preaktiveres slik at bilen er god og varm, og isfri når du skal ut å kjøre. Dette er komfort og for å spare strøm under kjøring. Fjernstyringssystemet inneholder også en tidsstyringsfunksjon på ladingen. Fjernkontrollen har et innebygget display som viser gjenværende strøm på batteriet.

Dimensjoner

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer i spesifikasjoner.

*Kan kun benyttes under vanlig lading.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer:

  • Regenererende bremser
  • Oppvarmede forseter
  • DAB+
  • Hurtigladerfunksjon
  • Fjernstyrt og programmerbar forhåndsoppvarming

Brosjyrer

Mitsubishi i-MiEV

Brosjyre

Les brosjyre

Bilde av Harald Jorde

Hei, lurer du på noe om i-MiEV?

Ring meg gjerne direkte på +47 90096241 eller send meg en e-post på harald@bilplaneten.no

Harald Jorde
Daglig leder/selger