Be om tilbud

Outlander PHEV nå fra 435 500,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Gjør dine valg og se prisen. Be om et tilbud skreddersydd for deg.

Outlander PHEV

Fremtiden er ladbar.

Be om prøvekjøring

5 gode grunner

 1. Eksklusiv Norgesgaranti
 2. Klasseledende 4WD med S-AWC
 3. Lydløs elektrisk drift
 4. Avanserte sikkerhetssystemer
 5. 8 års batterigaranti fra autorisert Mitsubishi-forhandler

Mitsubishi Outlander PHEV med eksklusiv 7 års Norgesgaranti

Fra og med 1. januar 2018 innføres 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen og salgssuksessen Outlander PHEV. Garantiutvidelsen gjelder kun for biler som selges av en autorisert Mitsubishiforhandler.

Kvalitetsbiler
Etter snart 15.000 solgte Outlander PHEV i Norge i løpet av kun 4 år viser erfaringene at Outlander PHEV er en over gjennomsnittlig driftssikker bil. Mitsubishi har tradisjonelt hatt god kvalitet på sine biler og var først ute med 5 års garanti i Norge. De gode erfaringene hittil med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå åpner opp for denne garantiutvidelsen.

Eksklusivt for Norge
7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.

En hybrid for norske forhold

Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Det er ikke tilfeldig.

Til den tøffe, norske vinteren er det nyttig med elektrisk varmer. Den elektriske varmeren kan aktiveres gjennom appen "Mitsubishi Remote Control", og sørger for at bilen er behagelig å sette seg inn i - selv på de kaldeste vinterdagene.

Den elektiske varmeren bidrar også til at bilen kjører lengre på ren elektrisitet, da bensinmotoren slipper å stå for oppvarmingen av bilen.

Elektrisk varmer er standardutstyr på våre PHEV modeller.

To elmotorer

Bilen har to elmotorer og en bensinmotor, og det avanserte S-AWC systemet fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold. Du er sikret å komme deg frem både i byen, på landeveien og til fjells.

Alle våre PHEV modeller leveres med S-AWC og 4WD som standardutstyr.

Den meget avanserte drivlinjen med 2 el-motorer og en bensinmotor kombinerer S-AWC 4WD, fremkommelighet og miljøbevissthet på en svært effektiv måte.

Du kan selvfølgelig kjøre med tilhenger, når du kjører en Outlander PHEV. Maks tilhengervekt med brems er 1500 kg.

Enkel lading: Hjemme eller på farten

Mitsubishi Outlander PHEV har en målt rekkevidde på inntil 54 km som el-bil (NEDC). Når din PHEV må lades kan du enkelt koble den til et strømuttak* hjemme eller på jobb, for å lade fremdriftsbatteriet. Det tar omtrent 5 timer* å lade batteriet fullt opp fra stikkontakten* hjemme med den innebygde laderen og medfølgende ladekabelen.

*230V/10A strømuttak med jordfeilbryter.

Hurtiglading på en hurtigladestasjon tar kun 25 minutter (opptil 80% kapasitet). Ladestatus vises på bilens instrumentpanel.

0,17 liter pr mil*

Drivstofforbruket for blandet kjøring er oppgitt til 0,17 liter pr mil/ og utslippet av CO2 på 41g/km/.

Spekket med teknologi

Outlander PHEV kan blant annet leveres med LED-kjørelys, 360-graders kamera, varme i frontrute og ratt, adaptive cruise control og fjernstyrt forhåndsoppvarming. Og alle modellene leveres med klasseledende S-AWC 4WD.

Modellen kan leveres med flere ulike teknologiske funksjoner. Blant annet, i flere av utstyrspakkene, er ACC inkludert (Adaptiv Cruise Control system.) Dette er en alarm som advarer føreren om en potensiell kollisjon. Om føreren ikke griper inn vil bilen automatisk bremse opp for å unngå en kollisjon, eller redusere hastigheten så mye som mulig.

Romslig komfort

Sett deg inn i et komfortabelt, støysvakt og førervennlig miljø, med god benplass og sporty interiør. Grip det nye 4-eikede skinnrattet, føl det sofistikerte interiøret med en forbedret konsoll og dekorative detaljer, luksuriøse bekvemmeligheter med mer. Setene er møysommelig utført i materialer av høy kvalitet og baksetene kan legges ned(60:40), alt etter dine behov. Bagasjerommet rommer hele 463 liter og 886 liter når baksetene felles frem (731 og 1602 målt opp til taket, uten subwoofer, etter VDA-norm).

Teknologi som lar deg bestemme

Takket være Mitsubishi sin 4WD-teknologi vil Outlander PHEV håndtere de mest utfordrende veiene med en unik trygghet, stabilitet og presisjon. Nyt følelsen av en smidig og sprek akselerasjon, samtidig som du vet av dine medpassasjerer sitter trygt i det solide sikkerhetskarosseriet.

Ladbar hybrid i praksis

Outlander PHEV generer strøm ved hjelp av sin egen bensinmotor, og kan på mange måter sies å være en elektrisk bil med innebygget lader om bord. Det er viktig å skille mellom plug-in hybrid og vanlige hybrider da sistnevnte ikke har mulighet for å kunne lades fra eksterne strømkilder, som stikkontakten hjemme. Du kan også lade PHEV ved hjelp av regenerativ bremsing. Bilen blir på denne måten ladet når føreren slipper opp gasspedalen eller når bremsepedalen brukes.

EV-modus

Bruk EV-bryteren for å aktivere prioritering av elektrisk kjøring og for å unngå at bensinmotoren starter*. Bryteren gjør at du kan kjøre bilen som en ren elbil med firehjulsdrift.

*Vennligst se instruksjonsbok for detaljer.

EV-kjøring

EV-modus kan aktiveres for man setter bilen i "READY", slik at bensinmotoren ikke startes opp. For å aktivere EV-mode før "READY -modus" trykk på startknappen som vanlig, men ikke hold foten på bremsen. Tenningen kommer på og man kan trykke inn EV-knappen. Ta deretter foten på bremsen, og trykk på start en gang til, bilen vil da gå i "READY" med EV-mode aktivert.

Dimensjoner

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer og spesifikasjoner.

Bakkeklaring dersom bilen er ulastet er 190 millimeter.

*Forbruk 1,7l/100 km variert kjøring (NEDC). CO2-utslipp: 41g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer:

 • 18'' lettmetallfelger
 • EV-bryter
 • Justerbar fartsgrenseholder
 • Ryggekameramonitor
 • To-sone klimaanlegg

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Invite)

 • Adaptive Cruise Control
 • 360-graders kamera
 • Elektrisk oppvarmet ratt
 • Elektrisk bakluke
 • Frontkollisjonsvarsler med fotgjengeroppdager

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Intense+)

 • Blindsonevarsler
 • Krysstrafikk bak varsler
 • Oppvarmbart frontvindu
 • Ryggeradar med varsling av sidetrafikk (RCTA)
 • SDA

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Instyle)

 • Rockford Fosgate musikkanlegg og 9 høyttalere
 • MMCS navigasjonssystem

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Instyle+)

 • Soltak
 • Aluminiumspedaler
 • Bilstein støtdempere
 • Sort innvendig taktrekk
 • Unike lettmetallfelger

Brosjyrer

Mitsubishi Outlander PHEV.PDF

Les brosjyre

Bilde av Kjell Vidar Bidne

Hei, lurer du på noe om Outlander PHEV?

Ring meg gjerne direkte på +47 41419141 eller send meg en e-post på kjell@bilplaneten.no

Kjell Vidar Bidne
Selger