Viktig! Informasjon vedrørende koronaviruset.

Tips og råd

Bilde av Kjell Vidar Bidne

Vi får ofte spørsmål om kjøp av bil og bilhold. Her har vi samlet en rekke tips, råd og annen relevant informasjon som gir deg svar på noen av disse. Har du noen spørsmål du ikke finner svar på? Jeg hjelper deg gjerne!

Ring meg direkte på +47 41419141 eller send meg en e-post på
kjell@bilplaneten.no.

Kjell Vidar Bidne
Selger

Vurderer du ladbar hybrid?

Ladbar hybrid er perfekt for deg som ønsker å kjøre på ren elektrisitet i hverdagen, og som vil kjøre helt til hytta uten å måtte bekymre deg for verken rekkevidde eller lading.

Gode grunner til å kjøpe Outlander PHEV

Det er mange grunner til at Mitsubishi Outlander PHEV er så populær: kjør på ren elektrisitet i hverdagen og dra på langtur uten å tenke på lading. God plass til bagasje og passasjerer, og ikke minst den gode kjøreopplevelsen. Rett og slett mye bil for pengene.

S-AWC firehjulstrekk

Firehjulstrekk (4x4, 4WD eller AWD) er en betegnelse brukt om biler og andre kjøretøy på fire hjul, som får motorkraft til å trekke med alle fire hjul samtidig. Mange forbinder firehjulsdrift med terrengkjøring, men firehjulsdrift gir bedre grep og fremkommelighet på veier med begrenset føre som snø, is, grus o.l. – noe som vi har mye av her i Norge.

Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

8 gode grunner til å velge Outlander ladbar hybrid

Det er ikke lett å bestemme seg for hvilken bil du skal kjøpe, og i hvert fall ikke i disse dager når det finnes mange alternativer med ulike drivlinjer. Mange ønsker å kjøre miljøvennlig og samtidig ha fleksibilteten en elbil ikke gir. For mange er derfor en hybridbil aktuelt, men skal du da velge ikke-ladbar hybrid eller en ladbar hybrid? Om du leser våre åtte gode grunner til å velge den ladbare hybriden Outlander PHEV, så blir kanskje avgjørelsen din litt enklere.

MAP - Gratis veiassistanse

Når du kjøper en ny Mitsubishi får du 5 års gratis veiassistanse-tjeneste. Med MAP i lommen kan du være trygg på at du er dekket dersom et uhell skulle oppstå.

Hund i bil

Hvis du skal ta med hunden din på biltur, er det noen ting du bør huske på. Her følger tre råd til hvordan du kan gjøre bilturen trygg og komfortabel for alle.

Outlander PHEV sparekalkulator

God plass, Super All Wheel Control 4WD, eksklusiv Norgesgaranti (7 år/140.000 km) og elbilfølelsen uten rekkeviddeangst. Det er ikke overraskende at Mitsubishi Outlander PHEV er norges mest solgte ladbare hybrid 6 år på rad.

9 ting du bør sjekke før du reiser på bilferie

Skal du på biltur med familien i sommerferien? Mye kan gjøres i forkant for å unngå trøbbel underveis. Her kommer 9 tips til hva du bør sjekke før du legger ut på langtur.

Årets grønne familiebil 2020

Green Car Journal har kåret Mitsubishi Outlander ladbar hybrid til Årets grønne familiebil 2020.

Den perfekte familiebilen

Familien Lindell har gått til anskaffelse av Outlander PHEV. Les hvorfor den aktive familien syntes Outlander Plug-in Hybrid er den perfekte familiebilen.

Sikker lading

Har du en elektrisk bil, eller er interessert i å anskaffe deg? Da kan det være lurt å sette deg inn i hvordan du kan lade bilen din på en trygg måte.

13 tips for mer økonomisk kjøring

4 tips til vedlikehold av bilen din

Godt renhold og vedlikehold av bilen er viktig for et langt bilhold. Les våre fire tips til hvordan du kan ta vare på og vedlikeholde bilen din på en god måte.

Hva er forskjellene på elektriske kjøretøy?

Det er flere ulike typer elektriske biler på markedet, og det kan være vanskelig å vite hva som passer for deg. Se forskjellene mellom for eksempel hybrid og ladbar hybrid her.